BetaFactory

Kontorfællesskab i København SV

 • Sydhavn
0af14
Område Sydhavn

Industrielt makerspace med plads til dig

 • Kontoret

  Fremtidens værksted

  Med en kontorplads hos et industrielt makerspace, kan ideer fra skitsebogen blive til virkelighed, og det er lige præcis det kontorfælleskabet BetaFactory på Bådehavnsgade kan hjælpe dig med. Hvad enten du leder efter en kontorplads, flexplads eller et kontor til flere, så står BetaFactory til din tjeneste - for en behagelig sum. Med en kontorplads hos BetaFactory får du adgang til et kløgtigt og målrettet miljø, samt friheden til bare at lade sine ting stå når dagens målstreg er krydset.

 • Fællesskab

  Hænderne skruet rigtigt på

  Med et kontor i de rustikke omgivelser, vil du blive inspireret af skabende naboer, der med benhårdt arbejde, finder en dyd i at fremstille fremtidens produkter. BetaFactory har allerede en masse dygtige beboere, så hvis en maskine driller, kan du altid finde en venlig sjæl, der kan hjælpe. Er du ikke bange for at knække en negl eller få lidt sved på panden, så passer du allerede godt ind.

 • Faciliteter

  Fra papir til praksis

  At producere en ide kræver sommetider de helt rigtige værktøjer. Ved BetaFactory på Bådehavnsgade 42P er det muligt at tilkøbe sig adgang til værksteder med et bredt sortiment af professionelt udstyr, så du let kan holde gang i hjulene. BetaFactory tilbyder endda også kurser i deres maskiner, så du bliver præcis, hurtig og effektiv, når du leger med skurets legetøj.

Beliggenhed

Adresse

Bådehavnsgade 42P
2450 København

Afstand til nærmeste
Metro3.86 km  ~  53 min
S-tog2.08 km  ~  29 min
Bus3.25 km  ~  44 min
Parkering1.30 km  ~  18 min

Fandt du ikke, det du leder efter? ✌

Vi har 266 kontorer og kontorfællesskaber i København og omegn, der ikke er på denne side. Skriv lidt om det, du leder efter, og vi sender de steder, der matcher dine behov - det er gratis og uforpligtende.

...det er gratis og uforpligtende

Indlæser