Ny Vestergade 5

Alt udlejet :-)

 • København K
0af18
Område København K

Fortællende historiehus med plads til dig

 • Bygningen

  Beundringsværdigt stamtræ

  Drømmer du om at have fast fodfæste i et husnummer, der sparker inspiration og motivation ind af fordøren? Så må det siges, at historien om Ny vestergade 5 i København K uden tvivl kan tiltale dig. Den fredede bygning blev opført i 1788 og har sidenhen huset betydningsfulde personer som danmarks første bladtegner, P. C. Klæstrup, og Valdemar Thisted (Breve fra helvede). Så bær arven videre og bliv et nyt udspring på træet.

 • Kontoret

  42 kvadratmeters guld

  Med nymalede vægge, to franske altaner og fem store vinduer, der byder solen velkommen, får du et lyst kontor på 1. sal i byens hjerte. Og som medfølge får du også adgang til et fælleskøkken, hvor du kan fylde kaffekoppet og tage det med ud på tagterrassen i de varme måneder, eller hen foran pejsen i de kolde måneder. Kontoret runger af stilhed og du ænser ikke de travle omkringliggende gader.

 • Området

  Københavner-charme til UG

  Med et kontor på Ny Vestergade skal du ikke længere end ud af porten for at møde den velkendte københavnske by-rytme. Er du på udkig efter et måltid eller bare en fredagsbajer, så vrimler Kulturkvarteret med charmerende caféer og eminente restauranter, og et stenkast fra dig, har du nogle af sightseeing-højdepunkterne som Christiansborg og Nationalmuseet.

Beliggenhed

Adresse

Ny Vestergade 5, 1. sal
1471 København

Afstand til nærmeste
Metro531 m  ~  7 min
S-tog527 m  ~  7 min
Bus108 m  ~  1 min
Parkering410 m  ~  5 min

Fandt du ikke, det du leder efter? ✌

Vi har 260 kontorer og kontorfællesskaber i København og omegn, der ikke er på denne side. Skriv lidt om det, du leder efter, og vi sender de steder, der matcher dine behov - det er gratis og uforpligtende.

...det er gratis og uforpligtende

Indlæser